tiistai 22. syyskuuta 2015

Pitkästä aikaa

Kattelin että viime julkaisusta on kulunut aivan älyttömästi aikaa. Helmikuussa oon viimeeksi julkaissut. Nyt ois sitten aika kertoilla kuulumisia.

Tällä kertaa en julkaise mitään työtä, koska sellaista ei nyt ole valmiina(lue: työn alla monta), mutta kertoilen muuten vähän menneestä vuodesta: Kesä oli aika pliisu, kun aurinkoisia hellepäiviä ei oikein ollut, joten uiminen ja rannalla makoilu jäi nyt vähemmälle. Elokuussa vasta tuli pojan kanssa muutamat rantapäivät vietettyä.

Kesäkuussa käytiin Paten, kaverini ja tämän lapsien kanssa Tykkimäessä. Kiva oli kun pojatkin pääsivät jo laitteisiin. Heinäkuussa täytin 35 vuotta ja käväisimme kaveriporukalla Tallinnassa. Harmikseni muutama hyvä ystävä ei päässyt mukaan :/ Saatiin kyllä ikimuistoinen reissu kaikesta huolimatta, kiitoksia rakkaat :)

Heinäkuussa myöskin päätettiin ottaa miehen kanssa seuraava askel parisuhteen saralla ja luvattiin itsemme toisillemme <3 Häät päätettiin pitää viiden vuoden sisällä, ennen kuin täytän 40 vuotta :D
Pidettiin kihlajaiset lähimmille ystäville. Tulevat kaasot ja bestmanit tietenkin mukana. Tällä kertaa kaikki ketä kutsuttiin, pääsivät mukaan ja se oli miusta erittäin hieno juttu. Juhlat olivat erittäin onnistuneet, kiitoksia niistäkin :)

Elokuussa Patrick täytti 5-vuotta ja pidettiin dinosaurusjuhlat. Poika sai paljon lahjoja: junia, dinoja, legoja.... Nämäkin juhlat olivat onnistuneet vaikka meinasi välillä itelläni usko loppua kakkujen väkertämiseen. 

Dinosaurusvoileipäkakku

Dinosaurustäyttäri
Myöhän ollaan juhlittu vaan koko kesä!! Kun tässä nyt lasken niin 5-6 juhlat on tullut tänä kesänä juhlittua :D Ei paha ollenkaan.


Että tällästä "pientä" tullut väsäiltyä vaikka käsitöitä ei ole tullutkaan nyt kummemmin tehtyä. 
Tällä hetkellä työn alla on Patelle ja itselleni sukat. Laittelen syksyn mittaan kuvat ja työnvaiheista juttua. 

Hyvää syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti